Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

VandeVen Band

24 oktober 2021 @ 4:00 pm - 7:00 pm

- Gratis

We gaan verder waar we gestopt zijn: met de Clemens van de Ven Band. Op 8 maart 2020 hadden we ons laatste zondagmiddagconcert met de Clemens van de Ven Band. Een groot succes! Toen sloeg Corona toe en waren er geen concerten en ook twee Vestevals gingen niet door. Daarom gaan we nu verder waar we gestopt waren: met de Clemens van de Ven Band

De VandeVen Band is een van de weinige authentieke Rhythm ’n Blues bands in Nederland. De band werd opgericht in 1999, en bouwde al snel een reputatie op met hun zeer energieke live optredens. Pianist en zanger Clemens van de Ven is de centrale figuur van de band. Zijn karakteristieke rauwe vocalen en zijn krachtige pianostijl geven de band een heel eigen sound. Bovendien is Clemens een performer met veel uitstraling. Maar ook de andere doorgewinterde muzikanten behoren tot de top van Nederland. Gitarist Harry Hardholt, saxofonist Arend Bouwmeester en de jonge Kroatische drummer Sin Banovic vormen een ijzersterk geheel. De muziek van VandeVen is gebaseerd op de Rhythm ’n Blues muziek uit New Orleans van artiesten als Dr.John, Fats Domino en The Meters, maar met een heel eigen stijl en interpretatie.
VandeVen is een graag geziene gast op bekende Nederlandse festivals, zoals het North Sea Jazz Festival, Oerol en De Parade. VandeVen is een èchte live band, die speelt met hart en ziel. Ze leven van de muziek en voor de muziek!

Gegevens

Datum:
24 oktober 2021
Tijd:
4:00 pm - 7:00 pm
Kosten:
Gratis

Locatie

Grolsch Brouwhuys De Lange Gang
Kevelderstraat 15
Groenlo, 7141BE Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
24 oktober 2021
Tijd:
4:00 pm - 7:00 pm
Kosten:
Gratis

Locatie

Grolsch Brouwhuys De Lange Gang
Kevelderstraat 15
Groenlo, 7141BE Nederland
+ Google Maps