Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Brouwhuys LIVE presenteert Green Valentine

23 april @ 4:00 pm - 7:00 pm

Bill Withers, Bruno Mars, Melody Gardot, Michael Jackson, Alicia Keys, Stevie Wonder en Jamie Cullum… Soul en pop met een jazzy inslag passeren de revue binnen het repertoire van Green Valentine. Maar ook uitstapjes naar blues, country en lounge worden niet geschuwd. Veelal covers in een eigen jasje, af en toe een eigen nummer. De drie muzikale vrienden uit de Achterhoek maken al sinds de middelbare school samen muziek en brengen ondanks hun relatief jonge leeftijd veel ervaring met zich mee.

Green Valentine bestaat uit Valentine Reijers (zang), Joël Groen (piano, gitaar, drums) en Dayenne Wielheesen (basgitaar, achtergrondzang). Voor het optreden bij Brouwhuys LIVE op 23 april wordt de bezetting uitgebreid met Martijn Evers op gitaar.

Bio:
Joël (1991) studeerde af aan de opleiding muziektherapie op de HAN in Nijmegen. Als drummer, pianist en gitarist is hij actief in verschillende bands.
Valentine (1991) studeerde af aan de opleiding muziektheater aan het ArtEZ conservatorium in Arnhem. Ze geeft zang-, dans- en muziektheaterles op diverse muziekscholen en zingt in verschillende bands en projecten.
Dayenne (1988) studeerde af aan het ArtEZ conservatorium in Enschede, met als hoofdvak basgitaar. Als bassiste en backingvocaliste is ze actief in uiteenlopende bands.

Gegevens

Datum:
23 april
Tijd:
4:00 pm - 7:00 pm

Locatie

Grolsch Brouwhuys De Lange Gang
Kevelderstraat 15
Groenlo, 7141BE Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
23 april
Tijd:
4:00 pm - 7:00 pm

Locatie

Grolsch Brouwhuys De Lange Gang
Kevelderstraat 15
Groenlo, 7141BE Nederland
+ Google Maps